Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Bestemmingen

Bestemmingen

Overtocht Engeland - Bestemmingen

Op Mini-cruises.info vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden om een overtocht naar Engeland te maken. Er zijn verschillende aanbieders en bestemmingen in Engeland beschikbaar voor uw overtocht.

Zo bieden wij overtochten aan naar Hull, een Noord-Engelse stad met rijke historie gelegen op de noordoever van de rivier de Humber. Hull was tijdens de late Middeleeuwen de belangrijkste haven van Engeland. Een overtocht naar Engeland met een bezoek aan de stad Londen behoort ook tot de mogelijkheden. London staat bekend om bezienswaardigheden als Buckingham Palace, Westminser Abby en natuurlijk de Big Ben.

U kunt er ook voor kiezen om na de overtocht naar Engeland op ontdekkingstocht te gaan in het landschap van Kent. Bekijk bijvoorbeeld de witte krijtrotsen van Dover, breng een bezoek aan Leeds Castle Kent aan de rand van Maidstone en ook de schitterende Canterbury Kathedraal in Canterbury is zeker de moeite van uw bezoek waard.

York, bekend om haar architectuur en geschiedenis, is ook een bestemming die u kunt kiezen voor uw overtocht naar Engeland. Laat u in York verleiden tot een avondje uit in het York Theater Royal, breng een bezoek aan de gotische kathedraal York Minster of geniet van chutney's, kazen en andere boerenproducten op de Newgate Market.

Als laatste is er de mogelijk om uw overtocht naar Engeland te combineren met een bezoek aan Newcastle. Hier geniet u in de vele pubs, cafés, bistro's, en restaurants van een goede pint of klassieke Engelse maaltijd. Kunstliefhebbers kunnen in Newcastle hun hart ophalen bij het Baltic Centre for Contemporary Art en The Biscuit Factory.Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu