Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Minicruise DFDS Seaways

Aanbieders


(IJmuiden - Newcastle)

Minicruises met DFDS Seaways
Met een minicruise met DFDS Seaways reist u zeer comfortabel met de boot naar Engeland. Heeft u iets te vieren, wilt u gezellig weg met het gezin, romantisch weg met uw partner of simpelweg lekker shoppen? In Newcastle is voor iedereen iets te doen en een minicruise van DFDS Seaways is de ideale manier van vervoer ernaartoe.

De minicruises van DFDS Seaways bestaan uit 2 avonden en overnachtingen aan boord en een dagbezoek aan Newcastle. DFDS Seaways beschikt over imposante cruiseschepen waarmee zij minicruises verzorgen naar verschillende landen. Op Mini-cruises.info leest u meer over de overtocht naar Engeland tussen IJmuiden en Newcastle en reserveert u direct uw plek aan boord.

Minicruises van IJmuiden naar Newscastle
Voor de minicruise met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle wordt gebruikt gemaakt van 2 passagiersschepen: M.S. King of Scandinavia en M.S. Princess of Norway.

Het programma voor deze overtocht naar Newcastle, Engeland is alsvolgt:

  • Dag 1: Vanaf 15.00 uur inchecken. 17.30 uur vertrek naar Newcastle.
  • Dag 2: 09.00 uur aankomst in Newcastle. Bustransfer naar het centrum. Om 14.45 uur of 15.45 uur bustransfer naar de terminal. 17.00 uur vertrek naar IJmuiden.
  • Dag 3: 09.30 uur aankomst in IJmuiden en tevens het einde van uw minicruise DFDS Seaways.


Aan boord van DFDS Seaways
De luxe cruise ferries van DFDS Seaways beschikken beide over veel faciliteiten zodat u zich kunt ontspannen tijdens uw verblijf op de ferry. Zo beschikken de ferries over vijf restaurants, waar u zowel gebruik kunt maken van een buffet als à la carte kunt dineren. Een drankje nuttigt u in een van de vier cafés aan boord en in de Sports Bar kunt u op de dansvloer tot diep in de nacht een dansje wagen. Verder kunt u tijdens uw DFDS cruise gebruik maken van het casino aan boord en zijn er winkels waar u leuke aanbiedingen kunt kopen tegen scherpe prijzen.

Tijdens uw minicruise op een DFDS Seaways ferry verblijft u in een tweepersoonshut, dit geldt voor zowel de M.S. King of Scandinavia als de M.S. Princess of Norway. Er zijn twee type hutten die u kunt boeken: een binnenhut of een hut met uizicht op de zee. Beide type hut hebben de bedden boven elkaar en zijn voorzien van een eigen douche en toilet, beddengoed, handdoeken en airconditioning. Ook is een kledingkast of kapstok beschikbaar om uw spullen op te bergen.

Wanneer u onbezorgd in alle rust over het water naar Newcastle toe wilt, is een minicruise van DFDS Seaways een uitstekende keuze.

Het boeken van uw minicruise met DFDS Seaways doet u via Weekendjeweg.nl.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu