Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Minicruise P&O Ferries

Aanbieders


(Rotterdam - Hull of York)

(Zeebrugge - Hull of York)

Minicruises met P&O Ferries
Een minicruise met P&O Ferries staat voor een stressvrije en comfortabele start van uw vakantie. P&O Ferries beschikt over de grootste vloot en u kunt via Mini-cruises.info kiezen uit 3 verschillende minicruises van P&O Ferries naar Engeland:

 • Rotterdam - Hull
 • Zeebrugge (BE) - Hull
 • Calais (FR) - Lenham, Kent


De minicruises van P&O Ferries naar Hull of York bestaan uit 2 avonden en overnachtingen aan boord en een dagbezoek aan Hull of York. De minicruise van P&O Ferries naar Lenham in Kent is een retour, waarbij u 3 nachten verblijft in het Chilston Park Hotel en de beschikking heeft over een auto.

Met de hoogste frequentie aan overtochten naar Engeland en jaarlijks meer dan 10 miljoen passagiers, weet u dat u met een minicruise van P&O Ferries in goede handen bent. Niet alleen u, maar ook de natuur. P&O Ferries houdt met haar minicruises hier rekening mee door middel van verschillende initiatieven, bijvoorbeeld door het reduceren van de CO2 en Zwaveluitstoot.

Minicruises van Rotterdam naar Hull of York
Voor de minicruise van P&O Ferries van Rotterdam naar Hull wordt gebruikt gemaakt van 2 passagiersschepen: Pride of Hull en Pride of Rotterdam.

Het programma voor deze overtocht naar Engeland is alsvolgt:

 • Dag 1: start van uw minicruise met P&O Ferries, inschepen in Rotterdam (vanaf 17.00 uur). Vertrek is om 21.00 uur, u brengt de avond en nacht door aan boord van de ferry.
 • Dag 2: 08.30 uur aankomst in Hull. De bustransfer (inclusief) brengt u naar Hull centrum of York, afhankelijk van uw keuze. Hier heeft u een vrije dag, inscheping is weer einde middag. De avond en nacht brengt u door aan boord van de ferry.
 • Dag 3: 's ochtends aankomst in Rotterdam en tevens het einde van uw minicruise met P&O Ferries.


Minicruises van Zeebrugge naar Hull of York
Voor de minicruise van P&O Ferries van Zeebrugge naar Hull wordt gebruikt gemaakt van 2 passagiersschepen: Pride of Bruges en Pride of York.

Het programma voor deze overtocht naar Engeland is alsvolgt:

 • Dag 1: start van uw minicruise met P&O Ferries, inschepen in Zeebrugge (vanaf 17.00 uur). Vertrek is om 19.00 uur, u brengt de avond en nacht door aan boord van de ferry.
 • Dag 2: 08.30 uur aankomst in Hull. De bustransfer (inclusief) brengt u naar Hull centrum of York, afhankelijk van uw keuze. Hier heeft u een vrije dag, inscheping is weer einde middag. De avond en nacht brengt u door aan boord van de ferry.
 • Dag 3: 's ochtends aankomst in Zeebrugge en tevens het einde van uw minicruise met P&O Ferries.


Minicruises van Calais naar Lenhan, Kent
Voor de minicruise van P&O Ferries van Calais naar Dover wordt gebruikt gemaakt van 5 passagiersschepen Pride of Burgundy, Pride of Calais, Pride of Canterbury, Pride of Dover en Pride of Kent.

Het programma voor deze overtocht naar Engeland:

 • Dag 1: start van uw minicruise met P&O Ferries, inschepen in Calais 13:45 uur. Overtocht duurt ca. 90 minuten, vervolgens gaat u met de auto naar het Chilston Park Hotel.
 • Dag 1,2 en 3: deze brengt u door in het Chilston Park Hotel. Uiteraard bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.
 • Dag 4: inschepen in Dover 12:25 uur. Overtocht duurt ca. 90 minuten, tevens het einde van uw minicruise met P&O Ferries.


Aan boord van P&O Ferries
De verschillende Ferries die P&O Ferries gebruikt tijdens haar minicruises doen qua faciliteiten niks voor elkaar onder. Omringd door de luxe van een hotel kunt u tijdens uw minicruise met P&O Ferries naar Engeland een hapje eten in een van de restaurants, een drankje drinken en genieten van live muziek in verschillende bars, de nieuwste films bekijken in de bioscoop, winkelen of ontspannen in de relaxruimtes. Gewoon genieten van het uitzicht op zee kan natuurlijk ook. Gaat u met de kinderen? Er zijn voldoende ruimtes tijdens uw minicruise met P&O Ferries speciaal ingericht voor de kleintjes.

Tijdens uw minicruise met P&O Ferries verblijft u in een tweepersoonshut, dit geldt voor alle ferries. Alle tweepersoonshutten beschikken over een eigen douche en toilet. Er is voldoende ruimte om uw spullen op te bergen en er zijn handdoeken en dekbedden aanwezig gedurende uw minicruise met P&O Ferries.

Wanneer u een compleet verzorgde en onbezorgde overtocht naar Engeland wilt, bent u bij de minicruises van P&O Ferries aan het juiste adres.

Het boeken van uw minicruise met P&O Ferries doet u via Weekendjeweg.nl.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu