Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Minicruise Stena Line

Aanbieders


(Hoek van Holland - Londen)

Minicruises met Stena Line
Met een minicruise met Stena Line reist u zeer comfortabel naar de bruisende stad Londen. U vaart per ferry van Stena Line naar Engeland en komt aan in Harwich, vanwaar de trein u in een uurtje naar Londen brengt. Hier heeft u de hele dag de tijd om de highlights van Londen te ontdekken, een museum te bezoeken en uitgebreid te winkelen.

De minicruises met Stena Line bestaan uit 2 avonden en overnachtingen aan boord en een dagbezoek aan Londen.

Stena Line beschikt over uitgebreide en comfortabele cruiseschepen waarmee zij minicruises verzorgt naar Engeland, Ierland en ScandinaviŽ. Op Mini-cruises.info leest u meer over de overtocht met Stena Line naar Engeland tussen IJmuiden en Londen en reserveert u direct uw plek aan boord van de stenaline boot.


Minicruises van Hoek van Holland naar Londen
Voor de minicruise met Stena Line van Hoek van Holland naar Londen wordt gebruik gemaakt van 2 passagiersschepen: Stena Britannica en Stena Hollandica.

Het programma voor deze minicruise met Stena Line naar Engeland is alsvolgt:

  • Dag 1: inschepen in Hoek van Holland (vanaf 19.30 tot 21.00 uur). Vertrek is om 22.00 uur. U brengt de avond en nacht door aan boord van de ferry.
  • Dag 2: 06.30 uur aankomst in Harwich. De treintransfer (inclusief) brengt u naar Liverpoolstreet Station in Londen. Hier heeft u een dag te besteden. Inscheping is weer vanaf 20.30 tot 22.30 uur en vertrek om 23.45. U brengt de avond en nacht door aan boord van de ferry.
  • Dag 3: 's ochtends aankomst in Hoek van Holland.


Aan boord van Stena Line
Aan boord van de ferries van Stena Line hoeft u zich tijdens uw minicruise geen ogenblik te vervelen. De stenaline boten zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u ontspannen met een drankje in de Riva Bar en genieten van een goede maaltijd in Metropolitan Restaurant of Food City Restaurant. U kunt aan boord van Stena Line zelfs een avondje uit. Waag bijvoorbeeld een gokje in het casino of zak lekker onderuit bij een goede film in de bioscoop. Ook heeft Stena Line aan de kinderen gedacht. De allerkleinsten hebben de Kid's Corner tot hun beschikking en de tieners kunnen zich vermaken in de Teenage Area met allerlei speelmachines. Bent u toiletartikelen vergeten of heeft u gewoon zin om even te winkelen? Ook dat kan aan boord van Stena Line in de winkel Stena Shopping.

Tijdens uw minicruise met Stena Line verblijft u in een tweepersoonshut. Dit geldt voor beide stenaline schepen. Alle tweepersoonshutten beschikken over twee losse bedden met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed, een tweezitsbank, een tafeltje tussen het bed en de bank, een bureau/dressing table, een kledingkast, een telefoon voor intern gebruik met drie muziekkanalen en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep.

Het boeken van uw minicruise met Stena Line doet u via Weekendjeweg.nl.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu