Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Aanbieders

Aanbieders

Aanbieders minicruises

Op Mini-cruises.info vindt u verschillende aanbiedingen om een minicruise naar Engeland te maken. Er zijn verschillende aanbieders beschikbaar voor een minicruise naar Engeland.

P&O Ferries bijvoorbeeld beschikt over minicruises van Rotterdam naar Hull of York, Zeebrugge naar Hull en vanaf Calais naar Dover voor een tripje naar Lenham in Kent. Hierbij maken ze gebruik van diverse ferries die van alle gemakken zijn voorzien, zoals diverse restaurants, bars, een bioscoop en comfortabele tweepersoonshutten.

Stena Line verzogt minicruises aan van Hoek van Holland naar Londen. Hierbij maken ze gebruik van 2 passagierschepen: Stena Brittanica en Stena Hollandica. Deze compleet ingerichte schepen zorgen voor een onbezorgde overtocht naar Engeland. Tijdens de minicruise naar Londen slaapt u in een tweepersoonshut en kunt u op de ferry eten en drinken in een van de restaurants en bars, een gokje wagen in het casino of een filmpje kijken in de bioscoop.

De minicruises van DFDS Seaways brengt u naar Newcastle, de bruisende stad aan de oevers van de rivier de Tyne. De cruiseschepen waarmee u de overtocht naar Engeland maakt zijn de M.S. King of de Scandinavia
M.S. Princess of Norway. De schepen zijn zeer imposant en zoals u mag verwachten van alle gemakken voorzien zodat het u aan niks ontbreekt gedurende uw overtocht. Zo kunt 's avonds gebruik maken van het buffet of la carte eten en een drankje drinken in een van de vier bars. De tweepersoonshutten waar u in verblijft zijn voorzien van eigen douche en toilet, beddengoed, handdoeken en airconditioning.

Uw daadwerkelijke overtocht naar Engeland boekt u via Weekendjeweg.nl.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu