Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Met de trein naar Londen

Met de trein

Met de trein naar Londen

Met de trein naar Londen is een voordelig alternatief voor een minicruise. De bruisende stad Londen is gemakkelijk te bereiken per trein. De hogesnelheidstrein brengt u in minder dan 2 uur naar St. Pancras International Station in Londen.

Vertrek vanuit heel Nederland
De reis naar Londen met de trein begint vanaf elk gewenst station in Nederland. Voordat u op de trein stapt neemt u op het station nog even de tijd om rond te kijken of wat te kopen. U vindt hier onder andere een chocoladespeciaalzaak en kranten- en tijdschriftenkiosk. Ook is het mogelijk om, voor u de trein naar Londen instapt, in de bar nog een drankje, een geurige kop koffie of een warme chocolademelk te nuttigen. In de trein ontspant u in de aangename stoelen en kijkt u naar het voorbij razende landschap.

In de trein van Eurostar
In de trein van NSHispeed naar Londen kunt u via uw laptop rechtstreeks verbinding maken met het internet. Deze service is tegen betaling. Echter wanneer de trein in de tunnel rijdt is er geen dekking. Aan de hongerige mens wordt ook gedacht. In de trein naar Londen bestelt u een drankje bij het barrijtuig en strekt u tegelijkertijd even uw benen. U maakt hier een praatje aan de hoge leuntafels en eet een lekkere snack of een steviger maaltijd. Zo wordt het reizen per trein naar Londen heel aangenaam.

Ook als het gaat om specifieke verwachtingen ten aanzien van uw treinreis naar Londen, kan NSHispeed hieraan beantwoorden. Zo wordt uw reis per trein naar Londen geheel naar wensen uitgevoerd.
Een city break naar Londen onderneemt u dus zeer gerieflijk per trein. NSHispeed biedt u alle faciliteiten en comfort.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu