Minicruises naar Engeland - Mini-Cruises.info


Go to content

Minicruise Kent

Bestemmingen

Minicruises naar Kent

Update 30/11/'09: Wij zijn voorlopig gestopt met het verkopen van minicruises naar Kent. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen. Onze excuses voor het ongemak.

Een minicruise naar Kent in een perfecte manier om deze streek te bezoeken. Het chique graafschap Kent is gelegen in de zuidoosthoek van Engeland. Per veerdienst bereikt u snel deze verkwikkende streek. Kent is van alle graafschappen in Engeland het dichtst bij Europa gelegen, dus ideaal voor een kort verblijf. Het landschap van Kent is heuvelachtig en wordt ook wel de tuin van Engeland genoemd. Ga op ontdekkingsreis en geniet al rijdend over de kronkelweggetjes van de boom- en wijngaarden, lavendelvelden en hoptuinen.

Het veelzijdige landschap van Kent bekoort iedereen door de weidse uitzichten. Laat u tijdens uw minicruise betoveren bij het zicht op de beroemde witte krijtrotsen van Dover. Het imposante kasteel Dover Castle is zeker een bezoek waard. Door de unieke combinatie van prachtige natuur, een mooie kust en adembenemende historische bezienswaardigheden komt u in Kent helemaal tot rust.

Het plaatsje Lenham, waar u overnacht tijdens uw minicruise naar Kent, is zeer centraal gelegen in het graafschap. Van hieruit kunt u de diverse bezienswaardigheden zeer goed bereiken. De prachtige historische plaats Canterbury met haar schitterende Canterbury Kathedraal staat op de Wereldcultuurerfgoedlijst van Unesco. Deze religieuze hoofdstad van Engeland in Kent heeft een goed bewaard stadshart binnen de middeleeuwse stadsmuren.

Laat u tijdens de minicruise ook verrassen door het imposante Leeds Castle Kent, aan de rand van Maidstone, omgeven door een mooi landgoed en een prachtige Engelse tuin. In deze plaats mag u zeker de Fremlin Walk niet overslaan. U vindt hier vijftig winkels die topmerken verkopen en de laatste trends volgen. Zo shopt u tijdens de mincruise in Kent de leukste items bij elkaar.

Het goede leven in Kent kenmerkt zich door de aanwezigheid van de vele tearooms, countrypubs en restaurants. Hier geniet u van de authentieke keuken in Kent. Wat dacht u van een traditionele lunch met verse producten die uit de boomgaard komen? Het kan hier tijdens uw minicruise allemaal.

Verder is Kent wereldberoemd om haar tuinen met verleidelijke geuren en verbluffende kleurenpracht. U kunt kiezen uit meer dan 180 tuinen met verschillende stijlen. Bezoek de World Garden of Plants of wandel langs de rozen van Sissinghurst. Ook maakt u in Kent heerlijke fiets- en wandeltochten en kunt u zich uitleven op een van de golfbanen. Kortom, met een minicruise naar Kent.

Home | Bestemmingen | Aanbieders | Met de trein | Over Mini-cruises.info | Site Map


Back to content | Back to main menu